.

Fredag 26 April 2013

Publicerad 2013-04-26 15:51:38 i

Dess underbara soliga dagarna ska man bara tacka och buga för, njuter av lite D-vitamin utanför jobbet med musik i lurarna och en cigg.

Imorse var jag inte lika aktiv som de senaste morgonarna, sov till 10.30 och la i en tvätt sen slappade jag i soffan med frukost.

Ikväll blir det att laga våran första middag i lägenheten och kanske packa upp lite mer och tvätta lite mer, annars bara ta det lugnt och ladda för helgjobb.

Dripp dropp!

Publicerad 2013-04-26 00:27:02 i

Äntligen ligger vi i sängen. Efter tippen åkte vi hem till mig och hämtade typ tio säckar med kläder och några kartonger med annat hemma hos mig, sen skjutsade Jonas hem mig så jag fick käka och börja sortera kläderna. Sedan åkte vi och storhandlade och hämtade lilleman!

Ätit en mysig kvällsmat och nu ligger vi och hör ett knäppljud som kommer var tredje sekund som är fruktansvärt irriterande. Jonas såg att det är vattendroppar som faller ner på en plåtgrej utanför fönstret, orka!

Btw, beställde mina första äkta converse idag! Vita givetvis, längtar tills jag kan inviga dom.


Well well, godnatt :)

Sneek peak

Publicerad 2013-04-25 18:39:44 i

Hej!
vi är på tippen och slänger skit och ska sen hem till mig och tömma min vind lite halvt och greja men här är lite bilder på lägenheten, den är redan fin men oj vad fin den kommer bli med hyllor, belysning, växter och annat!

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela