.

Live, love, laugh.

Publicerad 2013-08-24 21:14:00 i Jag och Jonas, Vänner,

Hade en sjukt rolig kväll igår! Vi bjöd över Anders och Jonna och vi satt största delen av kvällen på balkongen med groggar, vin och öl och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan begav vi oss in till soffan och sjöng och hade oss hela natten tills klockan blev halv fyra (oops) och vi följde dom en bit. 4 vingliga personer på gatan som gick in i varandra, haha!

Idag har Jonas varit iväg på ärenden medans jag haf legat hemma med världens jävla magont. Har legat och vridit mig och gråtit men nu efter 8 timmars smärta så har smärtnivån minskat lite. Blir det värre mot natten får vi ringa sjukvårdsupplysningen. Jonas är i affären och handlar lite gott, vi tänkte äta pizza men min mage ska nog inte ha en fet pizza med starka ingredienser på så vi ska göra falukorv och makaroner istället. Till efterrätt blir det sega nappar och Marabou.

Ha en fin kväll!

FRIDAY!

Publicerad 2013-08-23 14:49:10 i Allmänt,

Äntligen fredag och framför allt: Helt ledig helg! Ska ha två riktiga sovmorgonar kan jag lova.

Jag kom hem 10.15 och har sedan dess sovit och legat kvar i sängen. Klockan är snart tre så jag måste maka mig upp och äta nånting för ikväll får vi gäster och innan dess ska det städas, duschas, sminkas och fixas!

AUGUSTI, 22.

Publicerad 2013-08-22 12:27:39 i Allmänt,

Hej på er!

Vilken härlig dag! Kom precis hem från min andra körkektion och när vi satt i bilen såg vi att det är 25 grader ute, än är inte sommaren över. Körlektionen gick kalasbra, blir mer och mer taggad och bara tanken på att ha kortet i handen inom en snar framtid får det att kittla i magen.

Nu blir det lite frukost och sätta mig ner och plugga lite. Vi var och handlade igår och då passade jag på att köpa anteckningsblock, markeringspennor och vanliga pennor så nu ska det bli lite ordning på teorin!

Jag började undra varför mitt paket aldrig kom med grejer från jfr.se men insåg sen att den har legat i lådan här hos mig och Jonas i flera dagar och inte i min låda i min lägenhet så igårkväll smög Jonas ut till lådan och jag var som ett barn på julaftonskvällen då han kom tillbaka med ett paket!

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela