.

1 freaki'n månad kvar!

Publicerad 2013-12-29 16:55:30 i Allmänt,

Har haft ett litet juluppehåll här, men nu är det mesta tillbaks till det vanliga igen. Julen är mer stressande än rogivande tycker jag. Men mysig när man väl sitter där med familjen och äter julmat och byter julklappar! 

Dessa dagar har bestått utav jobb på högsta växel, massor utav mat och julgodis, julklappsshopping, bilåkande hit och dit för att fira med alla, bytt julklappar, festande och sömn. Fick perfekta julklappar i år, b.la. en systemkamera utav min bror, presentkort på No.19 för att fixa håret innan resan, pengar, presentkort på Kicks, kokböcker och presentkort på SF Bio. Användbart och roligt! 

Vi har idag haft min pappa och hans fru på lite god fortsättning-brunch då vi inte sågs under juldagarna. Storstädade här hemma innan med så nu ligger vi som två döda sillar i soffan. Ikväll blir det tacos och film, så skönt att äntligen bara vara hemma en kväll för oss själva. 

Om 1 månad beger vi oss till Stockholm för att sedan åka till Dominikanska, fatta om vi längtar?!Egobild inför juldagens utekväll. 


Bjöd hem ett jäkla gäng på förfest! 

Julstädat

Publicerad 2013-12-21 17:30:00 i Allmänt,

Så enormt skönt med sovmorgon imorse. Vaknade dock av att jag inte kunde vrida huvudet så har någon form av nackspärr, har antagligen legat konstigt inatt. Började morgonen i alla fall med thé i sängen framför Nyhetsmorgon och har under dagen städat lägenheten, skurat badrummet från topp till tå, tvättat och Jonas har handlat då våran kyl ekade tom. 

Ikväll blir det att göra julkola och mysa framför TVn. 


19 December 2013

Publicerad 2013-12-19 10:37:18 i Allmänt,

Godmorgon!

Är hemkommen ifrån jobbet, hämtade hem lillen efteråt ifrån mamma så nu ligger vi i sängen med två äggmackor med kaviar framför Vänner och ska strax sooova. Min älskling har varit sjuk hela veckan, han åkte till jobbet igår i ett försök att jobba men kom hem vid tolv igen, stackarn! 

Senare idag ska jag på möte och lite träning efteråt förhoppningsvis. 41 dagar kvar tills att vi drar. Underbart? Ja!!


Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela