.

Semester?

Publicerad 2013-07-31 18:45:09 i Allmänt,

Vad hände med min semester? Har spenderat halva dagen åt att skölja och skura badrummet uppifrån och ner, dammat, dammsugit, skurat golv och tvättat. Trodde man skulle slappa på semestern? Haha, nu är det i alla fall gjort och känslan efteråt är oslagbar!

Har ätit middag och slappar framför Brottsplats USA innan bästis kommer förbi en stund för lite mys. Rätt härligt med semester ändå.

Busy day.

Publicerad 2013-07-31 00:02:29 i Allmänt,

En bra dag har det varit trots det konstiga upp och ner-vädret. Vi gick upp överraskande tidigt idag då vi skulle åka till landet till Jonas föräldrar men innan det behövde vi göra ärenden. Väl uppe hos svärföräldrarna blev det fika och sen satte Jonas igång med att laga bilen, själv njöt jag av min semester och la mig i soffan framför TVn och stendäcka tills det blev dags för middag, haha.

Vi åkte hem vid halv sju och då satte vi igång med inredningen här hemma. Jisses vilket ryck vi fick men nu är hyllor uppsatta, förrådet är så organiserat som det kan bli och stora garderoben är tömd då den ska bli min louge med sminkbord och annat!

Här kommer kassa mobilbilder på resultatet.

Semesterrrrrr!

Publicerad 2013-07-30 13:24:10 i Allmänt,

Äntligen är det min tur att ha semester, oförskämt skönt får jag säga. Nu har vi 2 veckor ledigt men tyvärr fick Jonas hoppa in på jobbet ons-fre denna veckan så vi kan inte göra så mycket tillsammans men nästa vecka blir en bra vecka, då har vi en del inplanerat!

I söndags fick vi äntligen träffa nya tillskottet i Jonas familj. Han har blivit morbror till en liten Julia. Hon var så liten och gudomligt söt och jag skulle kunnat hålla henne i evigheter.

Vi var dock lite trötta när vi satt där då både jag och Jonas var ute i lördags. Mamma fyllde år så runt sex på kvällen drog vi ut och åt med henne och senare drog jag hem till bästis där det bjöds på förfest med tjejerna. Sedan drog vi till hotellet där det blev fullt drag, gratis drinkar och shots och Goa skratt.

I måndags drog jag med några vänner till stranden och vet ni vad? Jag tog mitt första dopp för i år, svalkande och skönt. Det blev även Chuckys första dopp i år, hans sista hoppas han väl på. Han avskyr att bada, haha. Riktigt gott hade vi det iaf med massa kakor och snacks och tjöt. Underbart att hängsle klipporna och se alla båtar åka förbi.

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela