.

Sleeping beauty.

Publicerad 2013-06-30 17:28:54 i Allmänt,

Det var så mysigt att träffa sambon igen. Vi åt Musse mat framför A good day to die hard, inte mitt val av film men Jonas fick välja då han har velat se den ett bra tag. Efteråt så stensomna vi båda två i soffan och har sovit 2 timmar. Jag drömde en massa sjuka grejer, b.la att jag kom hem och såg att det inte längre fanns ett fönster i badrummet utan bara en vägg, jag blev fly förbannad och när jag skulle skrika på Jonas om det så såg jag att det även var ett stort hål i en utav dörrarna. Jag blev så arg att min röst försvann, haha. Sen var vi plötsligt i någon tunnelbana och tog oss in genom en obehörig dörr för att göra något allvarligt. Sedan kom vakterna och vi kastade av oss våra sandaler och sprang. Jag minns att jag drog över luvan och gick lugnt ut genom tunneln, haha stört.

Nu har jag tagit en liten promenad med vovven och Jonas sover fortfarande i soffan. Får inte väckt honom så la mig i sängen och kollade tv istället. Ni hör ju vilken hurtig dag vi har.

He's coming home.

Publicerad 2013-06-30 12:39:16 i Allmänt,

Hejhej!

Konstigt nog trodde jag att detta skulle bli en väldigt lång helg med tanke på att Jonas är bortrest och vi aldrig är ifrån varandra under längre tid så jag skulle bara gå och längta. Men jag har haft att göra så det är väl det också.

Igårkväll var jag hemma hos Alex och drack grogg, lyssnade på musik och kollade på gamla bilder på bilddagboken som jag har sparat. Jag har bilder från varje dag bak till 2007 och över 9000 bilder såg vi att jag hade lyckats ta under alla de åren och det var några roliga skratt vi fick, vilka minnen och vilka tider! Efteråt drog vi hem till några vänner och fortsatte där men jag fick nog av alkohol och fick magont då jag endast hade ätit en chokladboll på jobbet och två rader Marabou när jag kom hem så att dricka på tom mage blev ingen rolig, billig fylla ;). Mamma skjutsa hem mig halv tolv redan men det gjorde mig inget. Det spöregna ute och jag stal med mig Chucky som har varit hos mamma i helgen så vi hoppa i under täcket och åt mat i sängen framför Vänner och hörde regnet utanför, mys!

Sovmorgon idag, rastade Chucky vid elva sen la vi oss igen. Älsklingen smsade för en timme sen och sa att han var Påväg hem. Jag trodde dom var hemma typ i eftermiddag/ikväll nångång så det var en positiv överraskning. Han ska köpa med sig mat ifrån Musses också, bra söndag!

Dreamcatcher.

Publicerad 2013-06-29 00:22:26 i Allmänt,

Godkväll!

Har haft en lång dag. Jobbade 6-10 sedan åkte jag hem för att käka frukost framför ett avsnitt utav PLL, powernap en timme för att sen fixa mig inför jobb nummer två 15-19.15. Mamma har varit här ikväll och jag har bjudit henne på mat.

Nu ligger jag i sängen framför Vänner och ska sätta på nya lösnaglar och försöka sova, men ingen brådska för jag börjar 11.30 imon. Sååå skönt med sovmorgon så ni anar inte! Jonas åkte idag bort med ett kompisgäng för att bo i en villavagn och dricka bort sina hjärnceller över helgen så jag har SF (sambofritt, hihi) hela helgen. Känns ensamt men samtidigt lite gott. Men hade jag fått bestämma hade han legat bredvid mig i sängen just nu, hur ska jag kunna somna utan någon som killar mig på ryggen eller låret varje kväll/natt?

Nu blir det manikyr i sängen, godnatt!

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela