.

A storm is coming

Publicerad 2013-10-28 18:21:00 i Jag och Jonas, Mina resor,

Hej på er i stormen!

Jag tror många av er sitter inne i väntan på den värst delen utav stormen och myser framför en film med tända ljus. Vi får hoppas att strömmen inte påverkas för jag menar, vad är mysigare än att se på film med gott sällskap när man hör vinden utanför fönstret? Men samtidigt kan det ju vara ett jäkligt mysigt moment om strömmen går och man bara har tända ljus och varandra! 

Jag har legat inne hela dagen framför halvbra tv-program och chillat. Men när Jonas ringde vid fem och sa att han skulle tillbaka till Gbg för att säkra en ställning inför stormen så ville jag hänga på, trots varningarna att bege sig ut. Så jag, Jonas och Chucky hoppade in i bilen, köpte med oss lite gott på Statoil och for iväg. Jag har enda sen barnsben älskat att åka bil när det är mörkt, särskilt när det är lite dåligt väder. Känner mig trygg i en bil och det är kul att titta ut och se folk, bilar och annat. Det ger ett visst lugn. 

Jag hoppas dock at stormen har lagt sig tills imorgonbitti, hade varit en mardröm att gå till bussen halv sex och blåsa bort. Ha en mysig kväll och ta hand om varandra!Morning in my house

Publicerad 2013-10-26 09:31:00 i Vänner,

Godmorgon denna härliga lördag!

Har varit vaken mer eller mindre hela morgonen då Jonas snoozade i någon timme men vid halv nio var jag klarvaken och gick upp då han åkte till jobbet en stund.

Jag själv har ätit ett par skålar av mina onyttiga chokladflingor, det är ju ändå lördag. Morgonpasset i P3 visas live på TV2 så det rullar på TVn medans jag ska tända lite ljus och ha en lugn morgon. Det är grått ute så det är mörkt i hela lägenheten iprincip.

Igårkväll åt vi middag på stan och gick ljus i Alingsås med Malin och Gustav. Vi tänkte äta tapas på en populär restaurang men har nog aldrig varit med om sämre service, har besökt dom flera gånger (Det är café på dagen, restaurang på kvällen och nattklubb på natten) på dagen då det är café och på nattklubben och har aldrig gillat det men igårkväll var sista gången jag gick dit för att äta i alla fall. Vi satte oss och när vi undrade lite över tapasen så gick Malin fram till disken för att fråga tjejen men då kommer ägaren och säger: Ni sitter ner, jag kommer till er!! Dom hade reklam på hemsidan för deras tapastallrik med öl eller vin till plus att dom hade erbjudandet på dataskärmen inne i restaurangen men dom sa: Vi kan inte hadet erbjudandet nu för då blir det kaos. Öh okej? Sedan tog det en jäkla stund innan vi ens fick beställa och när våran servitör kommer säger han att han inte är bra på svenska så han ber Oss skriva ner våran beställning?! (vad är det då?!) och när min vän sitter och skriver så kommer ägaren och bara rycker pennan ur handen på henne och tar beställningen på ett annat bord, jävla idiot. Då kommer servitören med en ny penna och när han tar våra dricka-beställningar (Dom kunde han tydligen ta själv) så fick vi fel. Både jag och Malin sa ett glas vitt, jag fick ett glas rött och när jag sa vitt så bytte han bara plats på mitt och Malins och då fick hon också säga att hon skulle ha vitt. Alltså, ni hör ju! Sen var det strul när Jonas skulle betala för det han hade beställt hade ett särskilt pris i menyn men då hade dom ytterligare den här ursäkten med att dom inte har det just nu för det är kaos men hur fan ska vi veta det och ändra menyn då för fan! Men vi fick det priset vi såg, inte mer med det. 

Annars hade vi en mycket mysig kväll, här är ett par dåliga bilder från ljusrundan.
Senare blir det svettig träning på gymmet med Malin, bra lördag!

Part one, done!

Publicerad 2013-10-21 23:56:00 i Mina resor,

Idag tog jag ledigt ifrån jobbet för att åka till Borås för att göra kunskapsprovet för körkortet. Jag skulle inte göra det förrän halv fem idag men jag tog ändå ledigt för att sova ut, plugga och chilla innan. 

Jag var så nervös så jag trodde jag skulle kollapsa, hat nog heller aldrig befunnit mig i ett tystare väntrum. Vi var 12-15 stycken som skulle göra provet och alla var likbleka och andades knappt, en av dom var jag iofs. När jag satt där och gjorde provet så kändes det overkligt, jag fick typ lite tvångstankar för jag gick tillbaka till vissa frågor 3-4 gånger för att kolla om jag verkligen hade prickat i rätt svar, haha. 70/70 frågor besvarade och det var dags att trycka på Svar-knappen, hjärtat har aldrig hoppat så och plötsligt kom det fram ett grönt ord: Godkänd!

... Va?! Ser jag rätt? Klarade jag det? Behöver jag inte komma hit igen och göra ett omprov? Nähäpp! Jag gick fram till mannen som hade hand om provet och han log och sa "Jadu Sarah, det där gick ju mer än bra!" Jag tog emot pappret och sprang till bussen som skulle gå om 7 minuter, i andnöd hann jag till busshållplatsen, glad som en jag vet inte vad. 

Nu laddar vi för det värsta: Körprovet! 
Ikväll har jag legat i sängen nyduschad med tända ljus, cola, clementiner och klubbor framför den bästa animerade filmen Coraline!


<

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela