.

Glad Valborg

Publicerad 2014-04-30 16:45:28 i Allmänt,

Ville kika in och önska er en härlig Valborg! 

Jag och tjejerna har handlat mat idag och jag har precis städat här hemma. Det blir firande i samma anda som påskafton med samma människor. Vi ska grilla korv med bröd och ha lite potatissallad till. Lite vin, chips, choklad och sällskapsspel. Mys! I april?!

Publicerad 2014-04-26 19:06:37 i Allmänt, Fota, Jag och Jonas, Vänner,

Förstår inte hur det kan vara så varmt? 
Har jobbat täckpass idag och mötte upp Ylva vid en glasskiosk, köpte med oss några utav den nya Calippo-glassen (bubbelgum) och den omtalande Penis-glassen och åkte hem till Malin och hennes balkong för glass, steka, saft, musik och massa prat. Ikväll blir det köttfärslimpa, potatismos, Ben&Jerry glass, cola, godis och film med mina pojkar här hemma. 

Magiska morgonar .

Publicerad 2014-04-23 22:44:18 i Allmänt,

Såhär vacker var himlen imorse kl 05.35 när jag och Jonas gick upp. Termometern visade 10 grader och det blev ljusare för varje minut. 


Man märker att våren är här, man kan nästan tycka att våren hoppas över och att vi går direkt in på sommaren. Galet!

Har haft några lediga dagar ifrån uropenn. Bara jobbat 6-10 och sedan åkt hem, ätit frukost i sängen, sovit i timmar utan att bry mig det minsta och gosat med lilla vovven. Imorgon blir den sista av sådana dagar sen jobbar jag fredag och lördag. Gött är det!

Dags för sängen! 

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela