.

Skincare

Publicerad 2014-02-25 22:04:18 i Allmänt,

Jag kan inte förstå hur jag innan har satt på egna lösnaglar för 80kr på Ica och förstört mina egna naglar utav limmet som gjorde mina naglar gröna och dåliga. 

Gick och gjorde mina naglar hos en fantastisk tjej här i stan innan resan och idag var jag på återbesök då dom hade växt väldigt mycket efter resan med det varma klimatet. Var så skönt med nedklippta, filade och fixade. Dom håller grymt bra, en bröts av på resan när vi åkte forsränning och jag fick två båtar över mig. Det krävdes alltså två båtar för att bryta av en utav naglarna, starka alltså! Denna gången fick det bli Nudefärg med lite ljusrosa nyans, kan inte sluta titta på dom! Dominican time

Publicerad 2014-02-20 10:12:00 i Allmänt, Mina resor,

Jag har fortfarande yetlag, helt sjukt! Dominikanska ligger 5 timmar efter Sverige så fet innebär att när klockan är ett på natten här så är den bara åtta på kvällen i dominikanska vilket gör att jag klättrat på väggarna halva nätterna och sover till 13 på dagarna för då är klockan åtta på morgonen där. 

Idag slutade min semester, eller igår egentligen. Fick hoppa in och jobba på ur&penn igår på min sista semesterdag, men det var nödläge. Idag ringde klockan 5.15. Trodde jag skulle avliva men det var inte så farligt som jag väntade mig. Är nu hemma igen och ska äta frukost, sova och sen till ur&penn för lite mer jobb. 

Lovar en update om resan inom kort!
Back to reality..

Publicerad 2014-02-15 17:43:18 i Fota, Jag och Jonas, Mina resor, Vänner,

Då var vi hemma igen. *Lägg märke till min enorma deppighet*, visst det är jätteskönt att vara hemma på många sätt men jag hade gärna stannat minst 1 vecka till. Det är inte förräns man ska åka hem som man börjar känna sig som mest hemma. Så deppigt och... Ospännande här hemma, haha. 

Vi har haft den bästa resan i alla fall och idag sov vi ut ordentligt och har inte lämnat lägenheten. Kommer blogga mer om resan när jag har landat lite psykiskt.  Ikväll blir det middag, godis och Melodifestivalen! Min gamla klasskamrat är med i mellanaktern, heja Sven! Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela