.

A bad day after a good day

Publicerad 2014-03-26 22:21:05 i Allmänt,


Gårdagen var hur bra som helst: Jobb 6-10, sedan direkt iväg och fixa naglarna hos min nagelterapeut Linda, hem och äta för att sen jobba på ur&penn 14-17. Under den sista halvtimman på jobbet fick jag meddelandet med stort M: Min iphone 5s var redo att hämtas ut! Det var en glad sambo Jonas fick hem på kvällen. 


Idag planerade jag en lugn och skön hemmadag utan planer och en massa sömn. Men jag fastnade i ett tv-program och telefonen ringde och plingade var 5:e minut och tillsist var jag för trött för att somna om så jag låg i soffan och sopa bort pappersarbete, mail och samtal. 


Nu är klockan snart halv elva och vi har krypit ner, gud vad jag ska sova! 


Kvalitetstid

Publicerad 2014-03-24 18:04:43 i Fota, Träning, Vänner,


En helledig dag efter morgonjobbet var något jag behövde. Direkt efter jobbet handlade jag dagens middag och hämtade lilleman för att direkt åka hem och ta tag i disk, tvätt, sopor och dammsugning för att sen äntligen äta frukost och placera mig i soffan. Tog en powernap och vid fyra tog jag och bästis en 2 timmars powerwalk. Vi smidde framtida planer (snarare drömmar) som vi ska göra om ett par år senast, can't wait! Lilla vovven var såklart med ♥  

Precis kommit hem och ska snart göra middag, bara sambon som saknas 

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela