.

Live, love, laugh.

Publicerad 2013-08-24 21:14:00 i Jag och Jonas, Vänner,

Hade en sjukt rolig kväll igår! Vi bjöd över Anders och Jonna och vi satt största delen av kvällen på balkongen med groggar, vin och öl och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan begav vi oss in till soffan och sjöng och hade oss hela natten tills klockan blev halv fyra (oops) och vi följde dom en bit. 4 vingliga personer på gatan som gick in i varandra, haha!

Idag har Jonas varit iväg på ärenden medans jag haf legat hemma med världens jävla magont. Har legat och vridit mig och gråtit men nu efter 8 timmars smärta så har smärtnivån minskat lite. Blir det värre mot natten får vi ringa sjukvårdsupplysningen. Jonas är i affären och handlar lite gott, vi tänkte äta pizza men min mage ska nog inte ha en fet pizza med starka ingredienser på så vi ska göra falukorv och makaroner istället. Till efterrätt blir det sega nappar och Marabou.

Ha en fin kväll!

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela