.

Sleeping beauty.

Publicerad 2013-06-30 17:28:54 i Allmänt,

Det var så mysigt att träffa sambon igen. Vi åt Musse mat framför A good day to die hard, inte mitt val av film men Jonas fick välja då han har velat se den ett bra tag. Efteråt så stensomna vi båda två i soffan och har sovit 2 timmar. Jag drömde en massa sjuka grejer, b.la att jag kom hem och såg att det inte längre fanns ett fönster i badrummet utan bara en vägg, jag blev fly förbannad och när jag skulle skrika på Jonas om det så såg jag att det även var ett stort hål i en utav dörrarna. Jag blev så arg att min röst försvann, haha. Sen var vi plötsligt i någon tunnelbana och tog oss in genom en obehörig dörr för att göra något allvarligt. Sedan kom vakterna och vi kastade av oss våra sandaler och sprang. Jag minns att jag drog över luvan och gick lugnt ut genom tunneln, haha stört.

Nu har jag tagit en liten promenad med vovven och Jonas sover fortfarande i soffan. Får inte väckt honom så la mig i sängen och kollade tv istället. Ni hör ju vilken hurtig dag vi har.

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela