.

Jag har inte glömt er!

Publicerad 2013-09-26 10:45:00 i Humor, Vänner,

Hej hej hej! Befinner mig i en period där allt kommer på en gång, dagarna går så fort att det känns som att man går upp på morgonen och sen går och lägger sig igen, ungefär så känns det just nu. Men jag lever och har/haft mycket grejer på gång. Förra veckan fyllde jag 24 år och då var det besök utav pappa som kom hit från Göteborg över dagen och på kvällen blev det fika och mys med Jonas, mamma och Malin med presentöppning. I lördags var det dags att fira min födelsedag på riktigt med fest med tema: Skräck! Vi var ett stort gäng på 11 pers och jag hade en jätterolig kväll. Jag älskade att alla verkligen hade gått in för att klä ut sig och dom flesta hade köpt dräkt, smink och linser endast för detta tillfälle. Grymt var det! Jag dekorerade lägenheten och skapade en kuslig stämning med en uppstoppad Michael Myers dräkt stående utanför dörren och hade även en "Terror on Elm Street" skylt på dörren. Dekorerade matbordet med en blodig duk, en skål med rykande vatten, välkomstbål, ölkorv, fetaost och oliver. Jag anordnade även en lista på Spotify med skräckmusik så när folket kom kunde dom höra den kusliga musiken nere på gatan via fönstrena. Tobbe och Marie som kom först var utklädda till en Zombie och Leatherface från motorsågsmassakern, jag som aldrig blir rädd fick kalla kårar utav hans dräkt samt den hemmagjorda motorsågen så jag anställde honom att öppna dörren och skrämma folket som skulle komma. Sedan när Bästi och Gustav kom så bestämde vi att Gustav som var liemannen fick sitta på en stol i hörnet i vardagsrummet och agera docka. Alla som kom efter det tog för givet att han var en docka då det redan stod en docka utanför dörren så när folk blev imponerade av mitt *pynt* och ville ta på honom så hoppade Gustav till och det blev några tinitus-skrik! Resten av kvällen bestod utav roliga partylekar som ölleken, sanning och konsekvens och Jag har aldrig. Vi kollade på läskia skräckscener på Youtube och bara hade det riktigt roligt! Jag var utklädd till Jane i Twilight. Hon är ju egentligen ingen skräck-karaktär men jag tycker att hon är läskigt cool och då flera tycker att jag är hyfsat lik henne så blev jag sugen. Så det blev håret uppsatt i en donut, röda linser, svart tajt klänning med mantel över och en liknande medaljong runt halsen.
Jonas var Freddy Krueger, vi köpte riktigt partysmink som skulle se ut som ett brännskadat offer, det såg bättre ut i verkligheten.
Annars så kämpar jag med körkortet, det går så fort fram nu och förra veckan så bokade min körlärare in mig på halkan, bara det tyckte jag var läskigt men i förrgår bokade hon även in mig på teoriprov och uppkörning! Jag satte hjärtat i halsen där, så nu är det bara att plugga tills ögonen blöder och köra köra köra! Men jag är så jävla trött när det händer så mycket samtidigt. Det tar på krafterna att jobba, plugga, köra, passa tider, umgås med vänner, försöka komma igång med träning osv. Men nu jäklar ska jag ha mitt körkort!

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela