.

A storm is coming

Publicerad 2013-10-28 18:21:00 i Jag och Jonas, Mina resor,

Hej på er i stormen!

Jag tror många av er sitter inne i väntan på den värst delen utav stormen och myser framför en film med tända ljus. Vi får hoppas att strömmen inte påverkas för jag menar, vad är mysigare än att se på film med gott sällskap när man hör vinden utanför fönstret? Men samtidigt kan det ju vara ett jäkligt mysigt moment om strömmen går och man bara har tända ljus och varandra! 

Jag har legat inne hela dagen framför halvbra tv-program och chillat. Men när Jonas ringde vid fem och sa att han skulle tillbaka till Gbg för att säkra en ställning inför stormen så ville jag hänga på, trots varningarna att bege sig ut. Så jag, Jonas och Chucky hoppade in i bilen, köpte med oss lite gott på Statoil och for iväg. Jag har enda sen barnsben älskat att åka bil när det är mörkt, särskilt när det är lite dåligt väder. Känner mig trygg i en bil och det är kul att titta ut och se folk, bilar och annat. Det ger ett visst lugn. 

Jag hoppas dock at stormen har lagt sig tills imorgonbitti, hade varit en mardröm att gå till bussen halv sex och blåsa bort. Ha en mysig kväll och ta hand om varandra!Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela