.

Tomorrow, tomorrow...!

Publicerad 2014-01-28 22:55:00 i Allmänt, Jag och Jonas, Mina resor, Vänner,

Nuuu pirrar det i magen kan jag säga. Imorgonkväll lyfter planet till Stockholm där vi sen ska spendera ett halvt dygn tills planet lyfter mot paradiset. Vi har inte insett det riktigt än tror jag. Vi har i alla fall packat klart nu och vägt våra väskor (Jag hamnade lite under gränsen, puh!). 

Tidigare idag så var jag hos frissan och där blev jag bortskämd i 3 hela timmar. Färgade utväxten och la i lite toning/slingor för att jämna ut det och klippte det det slitna, så skönt! Man blir så ompysslad på den salongen med choklad, dricka och tidningar och sen när det är dags för att skölja ur håret så förs man till ett litet spa-rum där man hissas upp i en liggande massagestol och får världens ryggmassage medans hon ger hårmassage med inpackning efter inpackning medans man lyssnar på fågelkvitter och tittar upp i taket som har en målning utav en himmel, magiskt! Kostade mer än vad jag väntade mig, hade ett presentkort på 1200kr men jag fick själv lägga till en summa över det. Helt galet! Men jag är jättenöjd med håret och jag unnade mig ett lite dyrare schampoo samt hårinpackning som hon använde på mig, jag kunde inte motstå. 

Tidigare ikväll så mötte vi upp våra resepartners vid Harrys bar&restaurang och åt världens godaste mat. Vi beställde in både förrätter och varmrätter samtidigt och bara njöt och skrattade. 

Nu är jag helt slut och ska krypa ner under täcket och titta på Sex And The City, sista jobbpasset på städet imorgon sen är jag FRI I TRE VECKOR!

Bilder på resultatet utav naglarna samt håret. OBS! Bilderna ger inte rättvisa.

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela