.

1 freaki'n månad kvar!

Publicerad 2013-12-29 16:55:30 i Allmänt,

Har haft ett litet juluppehåll här, men nu är det mesta tillbaks till det vanliga igen. Julen är mer stressande än rogivande tycker jag. Men mysig när man väl sitter där med familjen och äter julmat och byter julklappar! 

Dessa dagar har bestått utav jobb på högsta växel, massor utav mat och julgodis, julklappsshopping, bilåkande hit och dit för att fira med alla, bytt julklappar, festande och sömn. Fick perfekta julklappar i år, b.la. en systemkamera utav min bror, presentkort på No.19 för att fixa håret innan resan, pengar, presentkort på Kicks, kokböcker och presentkort på SF Bio. Användbart och roligt! 

Vi har idag haft min pappa och hans fru på lite god fortsättning-brunch då vi inte sågs under juldagarna. Storstädade här hemma innan med så nu ligger vi som två döda sillar i soffan. Ikväll blir det tacos och film, så skönt att äntligen bara vara hemma en kväll för oss själva. 

Om 1 månad beger vi oss till Stockholm för att sedan åka till Dominikanska, fatta om vi längtar?!Egobild inför juldagens utekväll. 


Bjöd hem ett jäkla gäng på förfest! 

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela