.

Ursäktar

Publicerad 2014-05-25 14:31:28 i Allmänt,

Pinsamt lång paus här men det faller bort ur tankarna ibland att man ens har en blogg. Tror inte ens många läser här, hur många kan ni vara 2-3 st? Haha! Detta är mest för min egna skull och för att skriva av mig någonstans och läsa senare i framtiden. 

Maj månad har ju varit oroligt härlig, de senaste dagarna har det varit 30 (!!!!!) grader i skuggan, man har smält bort iprincip men man får inte klaga! 

Tänkte visa i bilder istället för text vad jag har sysslat med det senaste: 


Goda fräscha middagar

Väntade i evigheter mer ett paket ifrån chicy.se och äntligen kom det! Ett par avballa jeans och en tröja med limegröna/gula ärmkanter, me like!

Glass i stora lass på jobbet med kollegan! 

Middag och bio i Göteborg med babe!

Färgglada frukostar!

Häromdagen slog blixten ner ett antal gånger i vår lilla stad. Min bebis kryper alltid upp till en och trycker sig emot då åskan är läskig. 

Have a thing for smoothies

<3
Drömmer mig tillbaka till detta, behöver det just nu! 

Lördag - egen tid

Publicerad 2014-05-10 14:38:51 i Allmänt,
Jag tog mig en välförtjänt sovmorgon imorse. Jonas vaknade vid halv sju av samtal från jobbet och tackvare det blev han pigg så han gick upp tidigare fast klockan skulle ringa halv nio. Jag låg dock kvar och halvsov till ljudet av att han gjorde kaffe och gick runt och fixade med saker. Han åkte innan nio till Örebro för att hämta sin nya firmabil, jag sov till halv elva. 

Jag har spenderat dagen här hemma med träning, dusch, mixat ihop en supergod smoothie och inväntar nu Jonas för att åka till hans syster på kalas. Ikväll ska vi laga tacos och se Eurovision, bara mys!

Stand-up

Publicerad 2014-05-09 23:01:57 i Allmänt,

Skönt med helg, jobbar inte nånting så ska bara njuta genom sovmorgonar, lugna frukostar framför TVn, födelsedagskalas, Eurovision, god mat, choklad, träning och tvätta bilen inifrån och ut. 

Ikväll har jag och Jonas varit i Göteborg och tittat på min favorit stand-up komiker Kodjo Akolor. Tanken var att vi skulle vara i Göteborg runt fem för att äta på restaurang innan, men Jonas blev sen hem från jobbet och jag var inte ens färdig när han kom så vi åkte från Alingsås halv sex, var inne i stan 40 minuter innan man skulle börja gå in på teatern så vart hamnar vi med våra hungriga desperata magar? Burger king! Haha, inte riktigt vad vi kände för men vad gör man inte för att slippa en kurrande mage bland en folkmassa? 

Kodjo var fantastiskt rolig som väntat och jag ville bara se mer! Men får nöja mig med att lyssna på honom via radion på jobbet varje morgon. 

Om

Min profilbild

Sarah

Sarah, 24 år bor i Alingsås. Lever tillsammans med min sambo Jonas och våran Chihuahua Chucky. Största passionerna: matlagning, dans, musik, inredning, kost, träning, resor, vänner och choklad. Can´t live without chocolate!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela